Tesztmenedzsment


Egy új informatikai rendszer bevezetése, vagy a meglévő rendszer beállításának megváltoztatása során kulcskérdés, hogy az új rendszer megfelel-e azoknak a követelményeknek, amelyeket a specifikációs időszakban vele szemben támasztottak. Tapasztalataink szerint a tesztelés nem minden esetben kapja meg azt a figyelmet, ami biztosítaná az új rendszer használatának gördülékeny megkezdését. A nem megfelelő minőségű és mennyiségű tesztelés rövid távon előnyös, hiszen a projekt határidőre lezárható, de már közép távon jelentős visszaesést hozhat a termelésben, hiszen a rendszer nem az elvártnak megfelelően működik.

A tesztmenedzsment tevékenység célja kettős: egyrészt meg kell bizonyosodni arról, hogy a rendszer a követelményeknek megfelelően működik, másrészt folyamatosan információval kell ellátni minden érdekelt felet a tesztelés során tapasztaltakról, hiszen ez az információ az alapja a rendszerrel kapcsolatos döntéseknek.


Tanácsadóink számos projektben vettek részt, és ezen projektekben szerzett tapasztalataik alapján az alábbi szolgáltatásokat ajánljuk:

 • Szervezeti teszt stratégia készítése
 • Teszt forgatókönyv készítése
 • Teszt terv készítés
 • Teszt katalógus készítés
 • Tesztek végrehajtása és dokumentálása
 • Teszt monitoring
 • Minőségbiztosítás
 
Copyright © 2019 ARTanácsadó. Minden jog fenntartva..
1139 Budapest, Forgách u. 19. +36 1 782 89 19
 

Híreink

 
Tesztelőket keresünk!

Bővülő csapatunkba keresünk TESZTELŐ munkatársat.További részletekért kattintson ide, vagy nézze meg itt további állásajánlatainkat!

 
HRBlog

Blogunk, az elearning.co.hu tartalmai mostantól a HRBlog-on, a HRPortál blog szolgáltatásában is elérhető a http://www.hrblog.hu/e-learning címen.

E-learning blog

Közérthetően az e-learningről
  IMAGE & PHOTO SHARING PLATFORMS
  A dizájn nem csak a grafikai tudásunkon múlik, hanem a kreativitásunkon és leleményességünkön is. Szerencsére ma már több olyan oldal van, ahonnan ingyenesen tölthetünk le...

  Időálló e-learning trendek
  Jönnek mennek az e-learning trendek, gyorsan változnak a fogyasztói igények, mégis van, ami örök. Nézzük mik ezek: Játékosítás A játékosítás áll egyértelműen a lista tetején,...

  A világ legjobb tanára
  Egy kenyai ferences rendi szerzetes nyerte Global Teacher Prize-t idén. Peter Tabichi az egész életét a tanításnak és mások segítésének szenteli. Félsivatagos vidéken, sok problémával...