Projekt menedzsment

Projektként tekintünk minden olyan tevékenységre, amely az adott szervezet, illetve a szervezet által napi szinten végzett feladatoktól eltér, és célja valamilyen korábban nem létezett eredmény létrehozása. A projektek jellemzője, hogy jól definiált kezdőpontjuk és végük van, valamint, hogy korlátosan állnak rendelkezésre a projektre fordítható erőforrások, és az esetek túlnyomó részében a szervezet több szervezeti egységét érintik, illetve több szervezeti egységre van hatással.

A projekt sikerének egyik záloga a megfelelő színvonalú projekt vezetés. Olyan projekt vezetőkre van szükség a projekten élén, akik ismerik és alkalmazzák a projektmenedzsment eszközrendszerét, tisztában vannak a projektek működési sajátosságaival és kezelni tudják a projekt munka során adódó konfliktusokat.


Kollégáink az alábbi feladatkörök ellátása során már bebizonyították, hogy a projekt menedzsment területen érdemes az ARTancsácsadó külső szakértőinek bevonásával kalkulálni:

 

 • Projekt vezetés
 • Projekt iroda felállítása és működtetése
 • Projekt kontrolling
 • Projekt minőség biztosítás
 • Projekt menedzsment tréningek tartása


Projekt menedzsment feladataink ellátása során figyelembe vesszük a PMBOK (Project Management Body of Knowledge) a PRINCE2 előírásait.

Belső képzési rendszerünk gondoskodik arról, hogy munkatársaink folyamatosan továbbképezzék magukat az általuk választott projekt menedzsment szakterületen. Törekszünk arra, hogy minél több kollégánk szerezze meg a PMP, CAMP illetve a PgMPSM fokozatokat.

 
Copyright © 2019 ARTanácsadó. Minden jog fenntartva..
1139 Budapest, Forgách u. 19. +36 1 782 89 19
 

Híreink

 
Tesztelőket keresünk!

Bővülő csapatunkba keresünk TESZTELŐ munkatársat.További részletekért kattintson ide, vagy nézze meg itt további állásajánlatainkat!

 
HRBlog

Blogunk, az elearning.co.hu tartalmai mostantól a HRBlog-on, a HRPortál blog szolgáltatásában is elérhető a http://www.hrblog.hu/e-learning címen.

E-learning blog

Közérthetően az e-learningről
  Gyakornokként az ARTudásmenedzsment-nél
  Kíváncsi vagy milyen egy e-learninggel foglalkozó cégnél gyakornokoskodni? Érdekelnek az e-learninges folyamatok? Ez a cikk az előbb említetteket foglalja össze dióhéjban.     Amikor gyakornoknak...

  Önvezérelt tanulás: Empowerment a munkahelyen
  Empowerment: felhatalmazás, az egyén cselekvőképességének erősítése, kibontakoztatása, a belső kapacitások, erőforrások „felszabadítása”, felszínre segítése. (Connie Malamed írása) Megszereztél egy új képességet az elmúlt év során?...

  Hatékony időgazdálkodás az online tanulásban
  Az idő menedzselése elengedhetetlen a hatékony tanulás érdekében. Nézzünk meg néhány hasznos praktikát, mellyel elháríthatóak az időgazdálkodással kapcsolatos problémák!   1. Próbálj meg rájönni, hogy mikor...