Projekt menedzsment

Projektként tekintünk minden olyan tevékenységre, amely az adott szervezet, illetve a szervezet által napi szinten végzett feladatoktól eltér, és célja valamilyen korábban nem létezett eredmény létrehozása. A projektek jellemzője, hogy jól definiált kezdőpontjuk és végük van, valamint, hogy korlátosan állnak rendelkezésre a projektre fordítható erőforrások, és az esetek túlnyomó részében a szervezet több szervezeti egységét érintik, illetve több szervezeti egységre van hatással.

A projekt sikerének egyik záloga a megfelelő színvonalú projekt vezetés. Olyan projekt vezetőkre van szükség a projekten élén, akik ismerik és alkalmazzák a projektmenedzsment eszközrendszerét, tisztában vannak a projektek működési sajátosságaival és kezelni tudják a projekt munka során adódó konfliktusokat.


Kollégáink az alábbi feladatkörök ellátása során már bebizonyították, hogy a projekt menedzsment területen érdemes az ARTancsácsadó külső szakértőinek bevonásával kalkulálni:

 

 • Projekt vezetés
 • Projekt iroda felállítása és működtetése
 • Projekt kontrolling
 • Projekt minőség biztosítás
 • Projekt menedzsment tréningek tartása


Projekt menedzsment feladataink ellátása során figyelembe vesszük a PMBOK (Project Management Body of Knowledge) a PRINCE2 előírásait.

Belső képzési rendszerünk gondoskodik arról, hogy munkatársaink folyamatosan továbbképezzék magukat az általuk választott projekt menedzsment szakterületen. Törekszünk arra, hogy minél több kollégánk szerezze meg a PMP, CAMP illetve a PgMPSM fokozatokat.

 
Copyright © 2019 ARTanácsadó. Minden jog fenntartva..
1139 Budapest, Forgách u. 19. +36 1 782 89 19
 

Híreink

 
Junior tanácsadó

Junior tanácsadó kollégát keresünk! További részletekért kattintson ide!

 
HRBlog

Blogunk, az elearning.co.hu tartalmai mostantól a HRBlog-on, a HRPortál blog szolgáltatásában is elérhető a http://www.hrblog.hu/e-learning címen.

E-learning blog

Közérthetően az e-learningről
  IMAGE & PHOTO SHARING PLATFORMS
  A dizájn nem csak a grafikai tudásunkon múlik, hanem a kreativitásunkon és leleményességünkön is. Szerencsére ma már több olyan oldal van, ahonnan ingyenesen tölthetünk le...

  Időálló e-learning trendek
  Jönnek mennek az e-learning trendek, gyorsan változnak a fogyasztói igények, mégis van, ami örök. Nézzük mik ezek: Játékosítás A játékosítás áll egyértelműen a lista tetején,...

  A világ legjobb tanára
  Egy kenyai ferences rendi szerzetes nyerte Global Teacher Prize-t idén. Peter Tabichi az egész életét a tanításnak és mások segítésének szenteli. Félsivatagos vidéken, sok problémával...